Week van de Mantelzorg

Van 8 t/m 14 november is er weer een Week van de Mantelzorg. De gemeente Emmen organiseert deze week samen met de Contactpunten Mantelzorg, de Kunstbeweging en Sedna.

Programma en aanmelden

Tijdens de Week van de Mantelzorg is er in gemeente Emmen een programma samengesteld voor alle mantelzorgers in de gemeente. 

De aanmelding voor de Week van de Mantelzorg is gesloten.  

Update:  de verscherpte maatregelen in verband met het coronavirus hebben effect op de Week van de Mantelzorg. Het belangrijkste blijft dat veiligheid voor u en uw naasten voorop staat. Daarom is besloten een aantal activiteiten niet door te laten gaan. Meer hierover leest u in onderstaand brief. 

Ode aan de mantelzorger

Dit jaar verloopt anders dan anders door het coronavirus. Daarom willen we u de ‘Ode aan de Mantelzorger’ opdragen. Deze is geschreven door Justin Westera. Want mantelzorg voelt voor u misschien als vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Soms moet het hardop gezegd worden dat u fantastisch werk verricht! 

We nodigen u ook graag uit om een eigen ode te schrijven en met ons te delen. De mooiste publiceren we in de Emmer Courant en op de verschillende social media. U kunt uw aanmelding sturen naar info@dekunstbeweging.nl.

Corona

Door het coronavirus hebben we goed nagedacht over het wel of niet door laten gaan van de Week van de Mantelzorg. Uiteindelijk vonden we dat het ook in deze tijd belangrijk is om gelegenheid tot ontmoeting en ontspanning te bieden. Juist nu vinden we het belangrijk om onze waardering uit te spreken voor de liefde, aandacht en energie die u als mantelzorger aan uw naaste geeft. Uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen zodat we elkaar veilig op anderhalve meter kunnen ontmoeten in een maximale groepsgrootte van 30 mensen. 

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!