Terug naar Nieuws

Nomineer je buur

Gepubliceerd op:

We kennen ze allemaal. Buren die altijd voor je klaar staan, voor wie niets teveel is. Buurtbemiddeling Emmen is naar hen op zoek voor de verkiezing ‘Beste Buur van gemeente Emmen 2022’.

Buurtbemiddeling Emmen organiseert voor de vijfde keer de verkiezing voor ‘Beste Buur van gemeente Emmen 2022’. Een goed contact met buren is veel waard. Wil je graag eens iets terug doen? Laten zien dat je hem/haar waardeert? Dan kan je jouw buur nomineren.

Omzien naar elkaar

Zaterdag 24 september is de nationale Burendag. De ‘Beste Buur van gemeente Emmen 2022’ wordt dan bekend gemaakt.  Mirella, winnaar (gezamenlijk met haar buurt) van  de verkiezing in 2021 en jurylid van dit jaar: “Omzien naar elkaar is heel belangrijk. Wij doen dat in onze buurt al ruim 27 jaar. We willen daarmee laten zien dat het ook écht anders kan! Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Leer elkaar kennen en organiseer gezamenlijke activiteiten, zodat je met elkaar een fijne leefomgeving creëert. Dat is goed voor je eigen welbevinden maar ook voor die van een ander!.”

Aanmelden

Alle wijken en buitendorpen van gemeente Emmen kunnen meedoen met de verkiezing. Het aanmelden van jouw buur kan hier tot 20 augustus 2022. Ook kan je een brief sturen naar:

Buurtbemiddeling Emmen, t.a.v. jury ‘Beste Buur’, Hooggoorns 11, 7812 AP Emmen.

28-11-2022

Stagiaires gezocht: 3e jaars HBO Social Work voor Moeders van Emmen

De zwangerschap is voor veel vrouwen een bijzondere en mooie, maar ook een kwetsbare periode. Stress en een ongezonde leefstijl zijn niet goed voor de ontwikkeling van het kindje. Daarom biedt Moeders van Emmen ondersteuning aan zwangere vrouwen om het kindje een goede start in het leven te geven. …
Lees meer