Terug naar Nieuws

Basistraining Buurtbemiddeling, iets voor jou?

Gepubliceerd op:

Ben jij iemand die altijd bemiddelt wanneer er onrust is in je gezin, familie of vriendengroep? Vind je het leuk om te luisteren naar verhalen van anderen? Kun je dat doen zonder te oordelen en blijf je neutraal? Woon je in de gemeente Emmen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als buurtbemiddelaar help je met het herstellen van onderlinge communicatie, bevorderen van wederzijds respect, benoemt gezamenlijke belangen en helpt buren afspraken te maken die voor beide buren prettig zijn.
Een achtergrond als mediator is niet nodig. Je krijgt een uitgebreide training en begeleiding, bijscholing en intervisie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De eerstvolgende basistraining vindt plaats op zaterdag 9 mei en zaterdag 16 mei 2020. Na deze training kan je aan de slag als buurtbemiddelaar. Na ongeveer 6 weken volgt de laatste trainingsdag.
Lijkt het je leuk om je in te zetten voor Buurtbemiddeling Emmen? Meld je dan direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Telefoonnummer 06-12813261 of stuur een mail naar buurtbemiddeling@sednaemmen.nl

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer