Terug naar Nieuws

Basistraining Buurtbemiddeling, iets voor jou?

Gepubliceerd op:

Ben jij iemand die altijd bemiddelt wanneer er onrust is in je gezin, familie of vriendengroep? Vind je het leuk om te luisteren naar verhalen van anderen? Kun je dat doen zonder te oordelen en blijf je neutraal? Woon je in de gemeente Emmen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als buurtbemiddelaar help je met het herstellen van onderlinge communicatie, bevorderen van wederzijds respect, benoemt gezamenlijke belangen en helpt buren afspraken te maken die voor beide buren prettig zijn.
Een achtergrond als mediator is niet nodig. Je krijgt een uitgebreide training en begeleiding, bijscholing en intervisie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De eerstvolgende basistraining vindt plaats op vrijdag 24 januari en zaterdag 25 januari 2020. Na deze training kan je aan de slag als buurtbemiddelaar. Op 27 juni 2020 volgt de laatste trainingsdag.
Lijkt het je leuk om je in te zetten voor Buurtbemiddeling Emmen? Meld je dan direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Telefoonnummer 06-12813261 of stuur een mail naar buurtbemiddeling@sednaemmen.nl

25-11-2019

Movements in een nieuw jasje

Movements heeft haar website vernieuwd. Naast een nieuwe, frisse stijl en vormgeving zijn er verschillende illustraties op de website te zien die gemaakt zijn door Movementsjongeren.
Lees meer