Terug naar Nieuws

Een nieuwe Movements Next Level gaat van start

Gepubliceerd op:
Een nieuwe Movements Next Level gaat van start

Movements, onderdeel van welzijnsorganisatie Sedna, organiseert in samenwerking met Leerwerkloket Drenthe vanaf april 2022 een gratis training voor jongeren (17 t/m 27 jaar) die toe zijn aan een volgende stap richting werk of school. Movements Next Level, geeft jongeren handvatten om vol vertrouwen in het leven te staan en aan de slag te gaan met hun toekomst.

Zelfkennis en praktische vaardigheden

In twaalf vrijdagen gaan de jongeren gericht met hun toekomstdoel aan het werk. Onderdeel van het programma is samen sporten, samen lunchen en elke week gaan we aan de slag met een thema. Zoals: doelen stellen, kwaliteiten, solliciteren, leefstijl. Naast de groepsactiviteiten gaan de jongeren elke week in gesprek met hun eigen NextLevelcoach.

Met Movements Next Level kunnen jongeren zelfbewuster worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Ze weten wat ze willen en welke kwaliteiten ze hebben en leren dit te presenteren. Voor veel jongeren blijkt dit dé opstap te zijn naar een passende werkplek of opleiding.

Praktische informatie

Movements Next Level start op 8 april 2022. De intakegesprekken worden in maart gehouden. De training vindt plaats in Emmen, aan de Hooggoorns 11.

Meer weten over Movements Next Level? Bekijk dan de website of mail naar info@movements-emmen.nl.

11-02-2022

Geldloket Emmen geopend voor inwoners gemeente Emmen

Inwoners uit de gemeente Emmen kunnen vanaf vandaag gratis terecht bij Geldloket Emmen met vragen over geldzaken, voor informatie en onafhankelijk advies. Bijvoorbeeld over rondkomen, bij veranderingen die gevolgen kunnen hebben op het inkomen of voor informatie over regelingen.
Lees meer