Terug naar Nieuws

Een nieuwe Movements Next Level gaat van start

Gepubliceerd op:
Een nieuwe Movements Next Level gaat van start

Movements, onderdeel van welzijnsorganisatie Sedna, organiseert in samenwerking met Leerwerkloket Drenthe vanaf april 2022 een gratis training voor jongeren (17 t/m 27 jaar) die toe zijn aan een volgende stap richting werk of school. Movements Next Level, geeft jongeren handvatten om vol vertrouwen in het leven te staan en aan de slag te gaan met hun toekomst.

Zelfkennis en praktische vaardigheden

In twaalf vrijdagen gaan de jongeren gericht met hun toekomstdoel aan het werk. Onderdeel van het programma is samen sporten, samen lunchen en elke week gaan we aan de slag met een thema. Zoals: doelen stellen, kwaliteiten, solliciteren, leefstijl. Naast de groepsactiviteiten gaan de jongeren elke week in gesprek met hun eigen NextLevelcoach.

Met Movements Next Level kunnen jongeren zelfbewuster worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Ze weten wat ze willen en welke kwaliteiten ze hebben en leren dit te presenteren. Voor veel jongeren blijkt dit dé opstap te zijn naar een passende werkplek of opleiding.

Praktische informatie

Movements Next Level start op 8 april 2022. De intakegesprekken worden in maart gehouden. De training vindt plaats in Emmen, aan de Hooggoorns 11.

Meer weten over Movements Next Level? Bekijk dan de website of mail naar info@movements-emmen.nl.

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer