Terug naar Nieuws

Hittegolf!

Gepubliceerd op:
Hittegolf!

Met de kano varen tussen weilanden, omgevallen bomen en het riet. Of misschien ga jij liever suppen, een rondje op de waterfiets of met een fluisterbootje het water op. En als je niet zo sportief bent is er ook genoeg te doen. Wat dacht je van zelf ledstrips programmeren en een lichtshow maken? Of je maakt je eigen kartonnen tent voor onze unieke indoor camping. Bij Hittegolf vind je allemaal GRATIS zomeractiviteiten speciaal voor jongeren in de leeftijd van 13 - 27 jaar.

Bij Hittegolf vind je GRATIS zomeractiviteiten speciaal voor jongeren in de leeftijd van 13 - 27 jaar.

Meer info over de activiteiten en het aanmelden vind je op www.actiefinemmen.nl/hittegolf

Foto's

Bekijk ook

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer
 
12-02-2024

De sleutel tot succes

Niet elke hulpvraag is een zorgvraag en niet bij elke hulpvraag past een medisch antowoord.
Lees meer
 
09-02-2024

Wethouders bezoeken Sociaal Werk Sedna

Op maandag 5 februari verwelkomde Sociaal Werk Sedna een delegatie van de gemeente Emmen, bestaande uit Wethouders Dewy Léal en Raymond Wanders, voor een uitgebreid werkbezoek. Het bezoek bood een waardevolle gelegenheid om de banden tussen Sociaal Werk Sedna en de gemeente te versterken, maa…
Lees meer