Terug naar Nieuws

Hittegolf!

Gepubliceerd op:
Hittegolf!

Met de kano varen tussen weilanden, omgevallen bomen en het riet. Of misschien ga jij liever suppen, een rondje op de waterfiets of met een fluisterbootje het water op. En als je niet zo sportief bent is er ook genoeg te doen. Wat dacht je van zelf ledstrips programmeren en een lichtshow maken? Of je maakt je eigen kartonnen tent voor onze unieke indoor camping. Bij Hittegolf vind je allemaal GRATIS zomeractiviteiten speciaal voor jongeren in de leeftijd van 13 - 27 jaar.

Bij Hittegolf vind je GRATIS zomeractiviteiten speciaal voor jongeren in de leeftijd van 13 - 27 jaar.

Meer info over de activiteiten en het aanmelden vind je op www.actiefinemmen.nl/hittegolf

Foto's

Bekijk ook

20-07-2022

Benieuwd waarmee Geldloket Emmen kan helpen?

Het leven wordt steeds duurder. Steeds meer mensen hebben vragen over geldzaken. Geldloket Emmen helpt inwoners uit de gemeente Emmen met alle vragen over geldzaken. Daarom heeft Geldloket Emmen op woensdag 24 augustus een Open Huis met het thema ‘rondkomen’. Kom langs en ontdek met welk…
Lees meer
 
13-07-2022

Leerlingen van PRO Emmen maken impact

Negen leerlingen van PRO Emmen hebben de afgelopen weken meegedaan aan Impacter. Bij Impacter konden de leerlingen zich inzetten voor de maatschappij en tegelijkertijd hun interesses en talenten ontdekken.
Lees meer
 
04-07-2022

Nomineer je buur

We kennen ze allemaal. Buren die altijd voor je klaar staan, voor wie niets teveel is. Buurtbemiddeling Emmen is naar hen op zoek voor de verkiezing ‘Beste Buur van gemeente Emmen 2022’.
Lees meer