Terug naar Nieuws

Jongerentraining NLP 'Worden wie je bent'!

Gepubliceerd op:

Gratis training 'Worden wie je bent' voor jongeren

Leren om sterker in het leven te staan!

Welzijngroep Sedna organiseert in de herfstvakantie, van maandag 12 oktober tot en met donderdag 15 oktober 2020, een gratis vierdaagse training voor jongeren (15 t/m 24 jaar). De training 'Worden wie je bent', ook wel bekend als NLP-training, geeft jongeren handvatten om vol vertrouwen in het leven te staan. Ze krijgen helderheid over wie ze zijn, wat ze willen en welke mogelijkheden ze in huis hebben om hun doelen te realiseren. (In verband met Corona is deze training onder voorbehoud.)

Zelfkennis en praktische vaardigheden Voor jongeren die hun communicatie willen verbeteren, meer vertrouwen en plezier willen hebben privé of op school, is de training een uitkomst. Ze leren vaardigheden waarmee ze vrijer worden in hun keuzes, flexibeler worden en meer succesvol om kunnen gaan met dagelijkse situaties. Vragen die tijdens de training onder andere aan bod komen zijn:  'Hoe vergroot ik mijn kansen op succes?' en 'Hoe maak ik de juiste keuzes?'. Naast antwoorden op deze vragen biedt deze training jongeren ook praktische handvatten om op een andere manier met gebeurtenissen en ervaringen om te kunnen gaan. Ze krijgen meer vat op het dagelijks leven om zich heen. Praktische informatie De vierdaagse training vindt plaats van 12 oktober tot en met 15 oktober 2020 in De Zevenhof in Zwiggelte. Voorafgaand aan de training is er een informatieavond op donderdag 1 oktober om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het kantoor van Sedna, Hooggoorns 11, Emmen. Jongeren kunnen zich aanmelden voor de gratis training via Jan Huizenga op j.huizenga@sednaemmen.nl. Er is nog plek!

Ervaringen met de training De training 'Worden wie je bent', draaien we inmiddels al 9 jaar. Een greep uit de reacties van de deelnemers: - Janet, 20 jaar: "De training heeft me geleerd om me beter te uiten en positief te denken." - Mark, 16 jaar: "Ik heb echt meer zelfvertrouwen gekregen." - Peter, 23 jaar: "Ik heb er veel geleerd. Ik weet nu beter waarom ik bepaalde dingen doe."

06-07-2020

Heb jij de beste buur?

Tot zaterdag 5 september kun je je “beste buur van de gemeente Emmen 2020” nomineren. Heb jij een buurman of buurvrouw die veel voor jou en anderen doet? Iemand die een bijdrage levert aan een fijne sfeer in de straat. Ken je iemand in je buurt die altijd een oogje in het zeil houdt en d…
Lees meer