Terug naar Nieuws

Mantelzorgboekje, vraag hem nu aan!

Gepubliceerd op:
Mantelzorgboekje, vraag hem nu aan!

Vanaf vandaag is er speciaal voor inwoners van Emmen een mantelzorgboekje beschikbaar. De gemeente Emmen en welzijnsorganisatie Sedna hebben dit samen uitgegeven.

Dit mantelzorgboekje is bedoeld voor mantelzorgers die graag wat meer tijd voor zichzelf willen. Het boekje is een hulpmiddel om op een rij te zetten welke mantelzorg wordt verleend en (deels) overgenomen kan/moet worden om tijd vrij te maken voor de mantelzorger. Verder staat er in het boekje informatie die mantelzorgers op weg kan helpen om respijtzorg te organiseren.

Mantelzorgers kunnen het mantelzorgboekje aanvragen via telefoonnummer 0591-680 800. Heeft u vragen over het boekje of over mantelzorg? Neem ook in dat geval  contact met ons op. 

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer