Terug naar Nieuws

Mantelzorgboekje, vraag hem nu aan!

Gepubliceerd op:
Mantelzorgboekje, vraag hem nu aan!

Vanaf vandaag is er speciaal voor inwoners van Emmen een mantelzorgboekje beschikbaar. De gemeente Emmen en welzijnsorganisatie Sedna hebben dit samen uitgegeven.

Dit mantelzorgboekje is bedoeld voor mantelzorgers die graag wat meer tijd voor zichzelf willen. Het boekje is een hulpmiddel om op een rij te zetten welke mantelzorg wordt verleend en (deels) overgenomen kan/moet worden om tijd vrij te maken voor de mantelzorger. Verder staat er in het boekje informatie die mantelzorgers op weg kan helpen om respijtzorg te organiseren.

Mantelzorgers kunnen het mantelzorgboekje aanvragen via telefoonnummer 0591-680 800. Heeft u vragen over het boekje of over mantelzorg? Neem ook in dat geval  contact met ons op. 

08-03-2021

Jongerenwerk maakt kennis met online events

Afgelopen weekend hebben ruim 80 jongeren uit de gemeente Coevorden en gemeente Emmen mee gedaan aan een online Rocket League event. Rocket League is een voetbal-achtig computerspel dat gespeeld wordt met voertuigen. Je kan dit in diverse spelvormen doen, zoals 1 tegen 1, 2 tegen 2 of 3 tegen 3. &n…
Lees meer