Terug naar Nieuws

Marleen Tent nieuwe directeur Sedna

Gepubliceerd op:

Marleen Tent wordt de nieuwe directeur van Sedna in gemeente Emmen. Ze volgt Gert Jonker op die dit jaar met pensioen gaat.

Marleen Tent start 1 november aanstaande als nieuwe directeur van welzijnsorganisatie Sedna. Zij vertrekt bij gemeente Aa en Hunze, waar zij sinds 2015 de rol van gemeentesecretaris vervulde. Marleen Tent: “Er ligt een geweldige uitdaging voor mij binnen welzijnsorganisatie Sedna in Emmen. Ik kijk er ongelooflijk naar uit om aan de slag te gaan. Sedna is een prachtige organisatie die midden in de samenleving staat.” 

Johan Brongers, bestuurder Tintengroep: “Ik ben verheugd met de benoeming van Marleen Tent als nieuwe directeur van welzijnsorganisatie Sedna. Zij wil zich graag inzetten voor de verdere ontwikkeling van de organisatie.”

Sedna is de welzijnsorganisatie voor inwoners in de gemeente Emmen. Zij zet zich in om de eigen kracht en talenten van mensen te versterken, zodat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan deelnemen aan het dagelijks leven.

06-10-2021

Moeders van Emmen in actie tijdens Week van de Opvoeding

De Week van de Opvoeding is maandag 4 oktober van start gegaan. Het thema van deze week is ‘Vertel eens’. Opvoeden doe je nooit alleen. Het delen van verhalen en met elkaar in gesprek gaan is belangrijk.  Moeders van Emmen vraagt hier aandacht voor door kletspotjes uit te delen aan …
Lees meer