Terug naar Nieuws

Ontdek steunouderschap en pleegzorg

Gepubliceerd op:
Ontdek steunouderschap en pleegzorg

Bij Sedna Emmen helpen we kinderen groeien in een veilige en liefdevolle omgeving. Neem Lana (4) als voorbeeld. Ze voelt zich nu helemaal thuis en kan gewoon zichzelf zijn, dankzij Sonja, een steunouder in Emmen. Ze brengen samen tijd door, gaan naar de speeltuin of kinderboerderij, en hebben een speciale band opgebouwd.

Steunouders zijn belangrijk. Ze zorgen voor kinderen en geven ze liefde en aandacht. Ze creëren een plek waar kinderen gewoon kind kunnen zijn. Elk kind verdient dit.

Denk je dat steunouderschap of pleegzorg iets voor jou zou kunnen zijn? Wil je meer te weten komen over hoe je een verschil kunt maken in het leven van kinderen in nood? Kom dan naar onze informatieavond op woensdag 1 november en ga in gesprek met ervaren pleeg- en steunouders.

Informatieavond details:

📍 Waar: Bruggebouw van het gemeentehuis

⏰ Tijd: 20.00 uur

Je bent van harte welkom om je aan te melden voor deze avond. Samen kunnen we meer kinderen een warme plek bieden om op te groeien.

 Meld je aan via deze link

We hopen je te zien op 1 november! Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen in nood.

14-11-2023

Kerstmarkt Emmermeer

Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer een geweldige kerstmarkt voor de bewoners.   Wanneer: donderdag 7 december Tijd: 15.00-19.00Locatie: Wijkcentrum de Meerstede, Nijkampenweg 73 in Emmen
Lees meer