Terug naar Nieuws

Pilot Aanmeld- en adviesteam van start, resultaten eind december

Gepubliceerd op:

Het is belangrijk dat gezinnen en jongeren in Emmen die ondersteuning nodig hebben zo snel mogelijk dat krijgen wat nodig is. Vaak komt daar veel bij kijken en moeten er na elkaar stappen gezet worden en dit kost tijd. Daarom is de pilot ‘Aanmeld- en adviesteam’ opgestart. Medewerkers van De Toegang, GGD Drenthe en Sedna werken intensief samen zodat gezinnen en jongeren zo goed mogelijk worden geholpen. Enkele grote jeugdhulpaanbieders denken ook actief mee.

Alle kansen om de dienstverlening aan inwoners van Emmen te verbeteren worden beschreven en voor zover mogelijk gelijk benut. Eind december worden de resultaten van het project gepresenteerd en worden kansen voor een succesvolle nieuwe werkwijze verder uitgewerkt.

28-11-2022

Stagiaires gezocht: 3e jaars HBO Social Work voor Moeders van Emmen

De zwangerschap is voor veel vrouwen een bijzondere en mooie, maar ook een kwetsbare periode. Stress en een ongezonde leefstijl zijn niet goed voor de ontwikkeling van het kindje. Daarom biedt Moeders van Emmen ondersteuning aan zwangere vrouwen om het kindje een goede start in het leven te geven. …
Lees meer