Terug naar Nieuws

Pilot Aanmeld- en adviesteam van start, resultaten eind december

Gepubliceerd op:

Het is belangrijk dat gezinnen en jongeren in Emmen die ondersteuning nodig hebben zo snel mogelijk dat krijgen wat nodig is. Vaak komt daar veel bij kijken en moeten er na elkaar stappen gezet worden en dit kost tijd. Daarom is de pilot ‘Aanmeld- en adviesteam’ opgestart. Medewerkers van De Toegang, GGD Drenthe en Sedna werken intensief samen zodat gezinnen en jongeren zo goed mogelijk worden geholpen. Enkele grote jeugdhulpaanbieders denken ook actief mee.

Alle kansen om de dienstverlening aan inwoners van Emmen te verbeteren worden beschreven en voor zover mogelijk gelijk benut. Eind december worden de resultaten van het project gepresenteerd en worden kansen voor een succesvolle nieuwe werkwijze verder uitgewerkt.

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer