Terug naar Nieuws

Samenwerking Sedna (VIP! Emmen) en Prysmian Group

Gepubliceerd op:
Samenwerking Sedna (VIP! Emmen) en Prysmian Group

Prysmian Group wereldwijd wil gedurende 4 jaar, uren ‘’doneren’’ aan maatschappelijke en sociale activiteiten. Voor 2020 heeft Prysmian Group wereldwijd de doelstelling om 30.000 uren in te zetten. Hiervoor is Prysmian Group vestiging Emmen de samenwerking aangegaan met het Vrijwilligers Informatie Punt in Emmen (VIP! Emmen).  VIP! Emmen is een onderdeel van Welzijnsorganisatie Sedna . VIP! Emmen is er voor vrijwilligers, organisaties en burgerinitiatieven.  

 

Bij VIP! Emmen kun je terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Ze bieden bemiddeling op maat én een actueel uitgebreid vacatureoverzicht. Met hun diensten en initiatieven leveren ze een belangrijke bijdrage aan het versterken van het lokale vrijwilligerswerk.

 

Prysmian Group is wereldleider in de productie van energie- en telecomkabelsystemen. Met bijna

140 jaar ervaring is de groep sterk gepositioneerd in hightech markten en biedt het breedst mogelijke assortiment van producten, diensten, technologieën en knowhow. Met de merken Draka, Prysmian en General Cable creëert Prysmian Group vitale verbindingen, die ervoor zorgen dat energie en informatie overal op een effectieve en efficiënte wijze wordt gedeeld.

 

Tijdens deze samenwerking worden er verschillende activiteiten georganiseerd:

  • - Afval ruimen (Gemeente Emmen)
  • - Knutselen met kinderen van het asielzoekerscentrum (AZC)
  • - Wandelen met ouderen (Holdert)
  • - Pannenkoeken bakken met mensen met een verstandelijke beperking en met mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (De Trans)
  • - Helpen bij een wandeltocht (wandelvereniging Bargermarke)

 

Alle werknemers kunnen deelnemen aan bovengenoemde activiteiten onder werktijd.

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer