Terug naar Nieuws

Samenwerking Sedna (VIP! Emmen) en Prysmian Group

Gepubliceerd op:
Samenwerking Sedna (VIP! Emmen) en Prysmian Group

Prysmian Group wereldwijd wil gedurende 4 jaar, uren ‘’doneren’’ aan maatschappelijke en sociale activiteiten. Voor 2020 heeft Prysmian Group wereldwijd de doelstelling om 30.000 uren in te zetten. Hiervoor is Prysmian Group vestiging Emmen de samenwerking aangegaan met het Vrijwilligers Informatie Punt in Emmen (VIP! Emmen).  VIP! Emmen is een onderdeel van Welzijnsorganisatie Sedna . VIP! Emmen is er voor vrijwilligers, organisaties en burgerinitiatieven.  

 

Bij VIP! Emmen kun je terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Ze bieden bemiddeling op maat én een actueel uitgebreid vacatureoverzicht. Met hun diensten en initiatieven leveren ze een belangrijke bijdrage aan het versterken van het lokale vrijwilligerswerk.

 

Prysmian Group is wereldleider in de productie van energie- en telecomkabelsystemen. Met bijna

140 jaar ervaring is de groep sterk gepositioneerd in hightech markten en biedt het breedst mogelijke assortiment van producten, diensten, technologieën en knowhow. Met de merken Draka, Prysmian en General Cable creëert Prysmian Group vitale verbindingen, die ervoor zorgen dat energie en informatie overal op een effectieve en efficiënte wijze wordt gedeeld.

 

Tijdens deze samenwerking worden er verschillende activiteiten georganiseerd:

  • - Afval ruimen (Gemeente Emmen)
  • - Knutselen met kinderen van het asielzoekerscentrum (AZC)
  • - Wandelen met ouderen (Holdert)
  • - Pannenkoeken bakken met mensen met een verstandelijke beperking en met mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (De Trans)
  • - Helpen bij een wandeltocht (wandelvereniging Bargermarke)

 

Alle werknemers kunnen deelnemen aan bovengenoemde activiteiten onder werktijd.

20-07-2020

Jongerentraining NLP 'Worden wie je bent'!

Gratis training 'Worden wie je bent' voor jongeren Leren om sterker in het leven te staan! Welzijngroep Sedna organiseert in de herfstvakantie, van maandag 12 oktober tot en met donderdag 15 oktober 2020, een gratis vierdaagse training voor jongeren (15 t/m 24 jaar). De training 'Worden …
Lees meer