Terug naar Nieuws

Voedselbank Zuidoost-Drenthe gaat weer van start!

Gepubliceerd op:
Voedselbank Zuidoost-Drenthe gaat weer van start!

 https://www.voedselbankzuidoostdrenthe.nl/het-laatste-nieuws/voedselbank-zuidoost-drenthe-gaat-binnenkort-weer-van-start/ 

"Vanaf maandag 30 maart 2020 worden alle activiteiten voor het verzamelen en het klaar maken van de Voedselpakketten overgenomen door de medewerkers van de Gemeente Emmen.

Vanaf donderdag 2 april wordt er in de Gemeente Emmen bij alle cliënten een Voedselpakket aan huis bezorgd. Donderdag 16 april volgt dan het volgende pakket en daarna worden de pakketten weer om de 14 dagen bezorgd op de donderdag maar nu van de even week. Dit gaat door zolang de maatregelen van de overheid gelden.

Er wordt aangebeld en het pakket wordt voor de deur gezet. Zorg dat er iemand thuis is of dat iemand het pakket zo spoedig mogelijk binnen kan zetten.

Het pakket wordt in een doos aangeleverd en u wordt vriendelijk verzocht de doos op 9 april buiten te zetten zodat die omgewisseld kan worden met een volle doos.

Wanneer u hierover nog vragen heeft kunt u contact opnemen met uw screener, coördinator of via de mail secretariaat@voedselbankzuidoosdrenthe.nl"

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer