Goeie Buren

Loopt het thuis even niet lekker? Heb je het gevoel dat je door omstandigheden je kinderen niet kunt bieden wat ze nodig hebben? Dan biedt Goeie Buren wellicht een oplossing voor jouw gezin!

Goeie Buren is er voor alle gezinnen die behoefte hebben aan ontlasting en ondersteuning bij de opvoeding. Door voor jou en je kinderen een gezin in de buurt te vinden dat je kan ondersteunen. De ondersteuning kan bestaan uit verschillende taken, zoals een dagdeel per week oppassen zodat de ouder even op adem kan komen, huiswerkbegeleiding geven aan een tiener, een kind naar sport brengen, kleine uitstapjes maken, of een luisterend oor bieden aan de ouders.

Een oplossing op maat 

Samen met jou bedenken we een passende oplossing voor de situatie waarin je je bevindt. De coördinator van Goeie Buren komt bij je thuis voor een kennismakingsgesprek, waarna ze op zoek gaat naar een geschikt steungezin. Wanneer blijkt dat andere ondersteuning nodig is, dan wijst de coördinator je verder de weg. We zoeken samen naar een oplossing die bij jou en je kind(eren) past.

Ik wil ondersteuning

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!