Terug naar Nieuws

Beste Buur van gemeente Emmen gezocht

Gepubliceerd op:

Staat jouw buur altijd voor je klaar? Misschien zelfs voor de hele buurt? Wil je graag eens iets terug doen, of de waardering die je hebt voor jouw buur onderstrepen? Meld hem/haar dan aan voor de verkiezing van ‘Beste Buur van de Gemeente Emmen 2021’.

Een driekoppige jury selecteert uit de aanmeldingen de drie winnaars voor 2021. Op 25 september (Landelijke Burendag) worden de winnaars door wethouder Robert Kleine in de bloemetjes gezet. Alle wijken en buitendorpen van de gemeente Emmen kunnen meedoen met het aanmelden van ‘Beste Buur’.

Het aanmelden van jouw buur kan tot 1 september 2021. Dit kan door te mailen naar buurtbemiddeling@sednaemmen.nl of een brief te sturen naar: Buurtbemiddeling Emmen, Hooggoorns 11, 7812 AP Emmen.

09-01-2023

Hoe zit het met de energietoeslag 2023?

Ook in 2023 krijgen inwoners met een laag inkomen een energietoeslag. Deze toeslag is bedoeld om de hoge energiekosten (gedeeltelijk) te betalen. Veel mensen ontvangen dit automatisch. Inwoners waarvan de gegevens niet bekend zijn, kunnen van 1 februari tot 1 juli toeslag aanvragen.
Lees meer