Terug naar Nieuws

Jongerenwerk maakt kennis met online events

Gepubliceerd op:

Afgelopen weekend hebben ruim 80 jongeren uit de gemeente Coevorden en gemeente Emmen mee gedaan aan een online Rocket League event. Rocket League is een voetbal-achtig computerspel dat gespeeld wordt met voertuigen. Je kan dit in diverse spelvormen doen, zoals 1 tegen 1, 2 tegen 2 of 3 tegen 3.

 

Zaterdag 6 maart was de eerste ronde waarin deelnemers konden strijden voor een plek in de volgende ronde. De jongeren kijken terug op een erg leuke middag, waar ze mee hebben kunnen doen aan een leuke activiteit en andere jongeren hebben mogen ontmoeten. Aanstaande vrijdag 12 maart gaan wij verder met het toernooi, waar gestreden wordt om de 1e plek!

Wij willen alle jongeren bedanken voor hun deelname. Heb jij of je vriendengroep het idee om dit ook op te zetten? Weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Wij kunnen je daar bij helpen! Neem dan contact met ons op. Dat kan via de mail s.moorlag@sednaemmen.nl of a.romasi@sednaemmen.nl.

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer