Terug naar Nieuws

Soep op de stoep

Gepubliceerd op:
Soep op de stoep

Dinsdag 1 december zijn ruim 400 inwoners van Barger-Compascuum en Zwartemeer verrast met een heerlijke kop snert met roggebrood en spek. Sedna heeft samen met vele vrijwilligers deze actie opgezet. Met als doel om vooral ouderen in deze tijd een hart onder de riem te steken.

Met “soep op de stoep” hebben de vrijwilligers en Sedna de inwoners laten weten dat ze er, ondanks de coronamaatregelen, voor elkaar zijn.

Vele vrijwilligers hebben meegewerkt aan deze hartverwarmende actie. Sedna bedankt alle vrijwilligers in het dorp voor hun steun en inzet met deze actie.

Meegeholpen hebben: Huize Odoorn, Dorpsraad Zwartemeer, Dorpshuis Meerstal, slagerij Grouwe, M.C. Black Eagle, de Zonnebloem Zwartemeer, Splint Budget en Beheer, Holt’n kloas, Dorpsbelangen Barger-Compascuum, basisschool ST. Theresia, Villa Tovertuin, M&M Gezond, gemeente Emmen en de ondernemers in het dorp.

Daarnaast doet Sedna een oproep aan de inwoners van Emmen: “Ken je iemand die geen soep heeft gehad of niet thuis was? Het zou fijn zijn dat je als buurman/vrouw zelf een lekkere kom soep naar hen toe brengt.”

19-03-2024

In het nieuws: Artikel Dagblad van het Noorden over de opmars van ervaringsdeskundigen met Charlotte Feijen

Vandaag staat er in het Dagblad van het Noorden een artikel over de opmars van ervaringsdeskundigen in de hulpverlening. Ervaringsdeskundige Charlotte Feijen van Sociaal Werk Sedna vertelt haar persoonlijke verhaal en wat het voor haar betekent dat ze met haar ervaringen nu anderen kan ondersteunen.
Lees meer