Terug naar Nieuws

Soep op de stoep

Gepubliceerd op:
Soep op de stoep

Dinsdag 1 december zijn ruim 400 inwoners van Barger-Compascuum en Zwartemeer verrast met een heerlijke kop snert met roggebrood en spek. Sedna heeft samen met vele vrijwilligers deze actie opgezet. Met als doel om vooral ouderen in deze tijd een hart onder de riem te steken.

Met “soep op de stoep” hebben de vrijwilligers en Sedna de inwoners laten weten dat ze er, ondanks de coronamaatregelen, voor elkaar zijn.

Vele vrijwilligers hebben meegewerkt aan deze hartverwarmende actie. Sedna bedankt alle vrijwilligers in het dorp voor hun steun en inzet met deze actie.

Meegeholpen hebben: Huize Odoorn, Dorpsraad Zwartemeer, Dorpshuis Meerstal, slagerij Grouwe, M.C. Black Eagle, de Zonnebloem Zwartemeer, Splint Budget en Beheer, Holt’n kloas, Dorpsbelangen Barger-Compascuum, basisschool ST. Theresia, Villa Tovertuin, M&M Gezond, gemeente Emmen en de ondernemers in het dorp.

Daarnaast doet Sedna een oproep aan de inwoners van Emmen: “Ken je iemand die geen soep heeft gehad of niet thuis was? Het zou fijn zijn dat je als buurman/vrouw zelf een lekkere kom soep naar hen toe brengt.”

12-02-2024

De sleutel tot succes

Niet elke hulpvraag is een zorgvraag en niet bij elke hulpvraag past een medisch antowoord.
Lees meer