Terug naar Nieuws

Steunouder Emmen zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op:
Steunouder Emmen zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht! Steunouder Emmen is op zoek naar vrijwilligers met een groot hart voor kinderen en hun ouders. Soms heeft een gezin weinig contacten, zoekt een alleenstaande moeder een rustpunt in de week, loopt het thuis even niet zo goed, heeft een kind meer structuur nodig. Het is in die situaties fijn als er helpende handen zijn die een steuntje in de rug bieden. 

Bekijk hier de vacature voor Steunouder!  

Steunouders zijn volwassen vrijwilligers die een of twee dagdelen per week optrekken met een kind. ze geven een kind, binnen hun eigen (gezins)leven, een vertrouwde plek waar het welkom is en kind kan zijn. Daarmee krijgen ouders de ruimte om op adem te komen. Een kind draait één of twee dagdelen in de week mee in het gezin of huishouden van de steunouder(s).

"Eén of twee dagdelen in de week draait het kind mee in het gezin of huishouden van de steunouder"

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Wil je meer weten? Anniek Nijkamp is steunoudercoördinator voor de regio Emmen. Zij is bereikbaar via emmen@steunouder.nl of via 06-23645675.

28-11-2022

Stagiaires gezocht: 3e jaars HBO Social Work voor Moeders van Emmen

De zwangerschap is voor veel vrouwen een bijzondere en mooie, maar ook een kwetsbare periode. Stress en een ongezonde leefstijl zijn niet goed voor de ontwikkeling van het kindje. Daarom biedt Moeders van Emmen ondersteuning aan zwangere vrouwen om het kindje een goede start in het leven te geven. …
Lees meer