Terug naar Nieuws

Steunouder Emmen zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op:
Steunouder Emmen zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht! Steunouder Emmen is op zoek naar vrijwilligers met een groot hart voor kinderen en hun ouders. Soms heeft een gezin weinig contacten, zoekt een alleenstaande moeder een rustpunt in de week, loopt het thuis even niet zo goed, heeft een kind meer structuur nodig. Het is in die situaties fijn als er helpende handen zijn die een steuntje in de rug bieden. 

Bekijk hier de vacature voor Steunouder!  

Steunouders zijn volwassen vrijwilligers die een of twee dagdelen per week optrekken met een kind. ze geven een kind, binnen hun eigen (gezins)leven, een vertrouwde plek waar het welkom is en kind kan zijn. Daarmee krijgen ouders de ruimte om op adem te komen. Een kind draait één of twee dagdelen in de week mee in het gezin of huishouden van de steunouder(s).

"Eén of twee dagdelen in de week draait het kind mee in het gezin of huishouden van de steunouder"

Nieuwsgierig of het iets voor jou is? Wil je meer weten? Anniek Nijkamp is steunoudercoördinator voor de regio Emmen. Zij is bereikbaar via emmen@steunouder.nl of via 06-23645675.

14-09-2023

Week van de Mantelzorg 5 t/m 11 november

Van 5 tot en met 11 november is er weer een Week van de Mantelzorg. De gemeente Emmen organiseert deze week samen met de Contactpunten Mantelzorg en Sedna. De week is bedoeld als blijk van waardering voor de mantelzorger.
Lees meer