Ons groepsaanbod

Sedna biedt ook trainingen in groepsverband aan: Sociale Vaardigheidstraining (SOVA) voor volwassenen en Movements. Het leren in een groep heeft verschillende voordelen. Je leert van elkaar, kunt ervaringen delen en herkent jezelf in anderen. Heb jij vragen over ons groepsaanbod? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Sociale Vaardigheidstraining (SOVA) voor volwassenen

De sociale vaardigheidstraining is voor volwassenen die moeite hebben met het aangaan en onderhouden van sociale contacten, uiten van emoties en die last hebben van een negatief zelfbeeld. De thema's die we in de training behandelen, zijn:

  • Omgaan en herkennen van emoties.
  • Aangeven van persoonlijke grenzen.
  • Ontwikkelen van een positief zelfbeeld.
  • Omdenken van negatieve gedachten.
  • Contact maken en onderhouden.
  • Grenzen aangeven.

Denk jij dat deze training jou kan helpen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Movements

Vind jij het moeilijk om een opleiding of werk vol te houden? Wil je graag ontdekken wat jouw talent is en écht doen waar je goed in bent? Het project Movements kan je hierbij helpen.

Movements is hét project in de gemeente Emmen voor jongeren van 17 tot 27 jaar, waarin sport, cultuur, leren en werken samenkomen. Het doel van Movements is om jou te helpen ontdekken waar jij goed in bent. Movements werkt als een springplank: door mee te doen aan Movements maak je een sprong vooruit. Door middel van groepsactiviteiten rondom kunst en cultuur of sport en beweging werk je samen met andere jongeren en daag je zichzelf uit om in actie te komen.

Denk je dat Movements iets voor jou is? Kijk voor meer informatie www.movements-emmen.nl of neem contact op met een van onze medewerkers.