12 tot 16 jaar

Kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar verlaten hun veilige omgeving op de basisschool en gaan een nieuw avontuur aan op het voortgezet onderwijs. Een nieuw avontuur kan gepaard gaan met pieken en dalen. In deze leeftijdsfase verandert er veel in het leven van je kind. Ook hormonen gaan een grote rol spelen.

In deze fase kan het voorkomen dat er vragen zijn waar je zelf even geen antwoord op weet. Dan is het fijn als iemand met je meedenkt. We bieden specifiek aanbod op de thema’s ouderschap, schoolmaatschappelijk werk, weerbaarheid en echtscheiding, jongerencoaching. Daarnaast hebben wij een maatjesproject. Dit heet Mentor en Maatje.

Een oplossing op maat 

Samen met jou bedenken we een passende oplossing voor de situatie waarin je je bevindt. Soms is 1 gesprek al voldoende, soms zijn er meer gesprekken  nodig. Onze medewerkers komen bij je thuis of we spreken af op een andere, voor jou prettige plek. Wanneer blijkt dat andere ondersteuning nodig is, dan wijzen onze medewerkers je verder de weg. We zoeken samen naar een oplossing die bij jou en je kind past.

Ik wil ondersteuning

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!