Vergroot jouw weerbaarheid

Vind jouw kind het lastig om voor zichzelf op te komen? Kan hij of zij moeilijk nee zeggen? Heeft jouw kind moeite met het uiten van emoties? Of is contact maken en onderhouden met leeftijdsgenoten lastig? Om de weerbaarheid van je kind te vergroten, kan je kind meedoen aan ons groepsaanbod: ‘NLP-Worden wie je bent’.

NLP - 'Worden wie je bent' voor jongeren

De training NLP geeft jongeren van 15 tot en met 24 jaar handvatten om vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Ze krijgen helderheid over wie ze zijn, wat ze willen en welke mogelijkheden ze in huis hebben om hun doelen te realiseren. Zelfkennis en praktische vaardigheden staan centraal. Voor jongeren die hun communicatie willen verbeteren en meer vertrouwen en plezier willen hebben privé of op school, is de training een uitkomst. Ze leren vaardigheden waarmee ze vrijer worden in hun keuzes, flexibeler worden en succesvoller om kunnen gaan met dagelijkse situaties.

Vragen die tijdens de training onder andere aan bod komen zijn: 'Hoe vergroot ik mijn kansen op succes?' en 'Hoe maak ik de juiste keuzes?'. Naast antwoorden op deze vragen biedt deze training jongeren ook praktische handvatten om op een andere manier met gebeurtenissen en ervaringen om te kunnen gaan. Ze krijgen meer vat op het dagelijks leven om zich heen.

Denk je dat dit iets voor jouw kind is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Een oplossing op maat

Samen met jou bedenken we een passende oplossing voor de situatie waarin je je bevindt. Soms is 1 gesprek al voldoende, soms zijn er meer gesprekken nodig. Onze medewerkers komen bij je thuis of we spreken af op een andere, voor jou prettige plek. Wanneer blijkt dat andere ondersteuning nodig is, dan wijzen onze medewerkers je verder de weg. We zoeken samen naar een oplossing die bij jou en je kind past.

Ik wil ondersteuning

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!