Movements

Vind je het moeilijk om je opleiding of werk vol te houden? Wil je graag ontdekken wat je talent is en doen waar je écht goed in bent? Movements kan je hierbij helpen. Movements is hét project in de gemeente Emmen waarin sport, cultuur, leren en werken samenkomen. Het doel van Movements is jou helpen ontdekken waar je goed in bent en samen je talenten verder te ontwikkelen.

Door middel van groepsactiviteiten rondom kunst en cultuur of sport en beweging werk je samen met andere jongeren en daag je jezelf uit om in actie te komen. Onder begeleiding van je eigen coach en in samenwerking met de andere jongeren verken je je grenzen en talenten. We leren jou hoe je zelf weer grip krijgt op je leven en hoe je gericht keuzes kunt maken.

Een oplossing op maat

Wil jij meedoen aan Movements? Elke eerste maandag van de maand kunnen er jongeren starten! Samen met de groep zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en creëren we een veilige omgeving waar iedereen mag zijn zoals hij/zij is. Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met Elsemiek of Frank via:  info@Movements-Emmen.nl.

 

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!