4 tot 12 jaar

Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar brengen een groot deel van hun tijd door op school. Hier leren ze, spelen ze en maken ze vrienden. Dit is belangrijk voor het leggen van een basis voor de rest van hun leven. Als ouder speel je hierin een belangrijke rol.

In deze leeftijdsfase kan het voorkomen dat er vragen zijn waar je zelf even geen antwoord op weet. Het is dan fijn als iemand met je meedenkt. De medewerkers van Sedna beantwoorden vragen over ouderschap, schoolmaatschappelijk werk, weerbaarheid en echtscheiding. Daarnaast bieden wij  een maatjesproject (Mentor en Maatje).

Een oplossing op maat

Samen met jou bedenken we een passende oplossing voor de situatie waarin je je bevindt. Soms is 1 gesprek al voldoende, soms zijn er meer gesprekken nodig. Onze medewerkers komen bij je thuis of we spreken af op een andere, voor jou prettige plek. Wanneer blijkt dat andere ondersteuning nodig is, dan wijzen onze medewerkers je verder de weg. We zoeken samen naar een oplossing die bij jou en je kind past.

Ik wil ondersteuning

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!