Prettig wonen in Emmen

Prettig wonen is belangrijk voor iedereen, want je voelt je graag thuis in je wijk, buurt en straat. De medewerkers van welzijnsgroep Sedna denken op verschillende manieren met je mee, om ervoor te zorgen dat je met plezier blijft wonen in de gemeente Emmen.

Zo kun je bijvoorbeeld buurtbemiddeling inschakelen als de relatie met je buren verslechtert en dreigt te escaleren. Ook als je andere vragen hebt, kun je binnenlopen bij onze inloopspreekuren.

Onze medewerkers zien ook toe op de omgeving, zodat het plezierig wonen blijft. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je ideeën hebt over verbetering van je buurt of straat. Is de speeltuin bijvoorbeeld verouderd en maak je je zorgen over de veiligheid van je kind? Of wil je graag meer groen in je wijk?

Een oplossing op maat

Wij vinden het belangrijk dat jij als bewoner zelf aangeeft welke problemen er in jouw omgeving spelen. Samen met jou vinden we passende oplossingen. Dit doen we door de straat op te gaan en in gesprek met jou te gaan, maar ook door actief samen te werken met bijvoorbeeld wijk- en buurtverenigingen. Ons doel is om samen met jou de wijk en buurt gezonder, fijner en leefbaarder maken.

Ik wil ondersteuning

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!